Staňte se našimi fanoušky na:

Zavařený červený rybíz

Autor receptu: Katty148 (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opravdu dobře přebraný rybíz opláchneme ( pozn. rybíz musí být čerstvý, nedávejte tam shnilé!!) přelijeme vroucí vodou a s octem scedíme. V kastrůlku uvaříme vodu s cukrem, kouskem celé skořice a hřebíčkem. Přidáme rybíz a asi 5 min. vaříme. Horkým rybízem plníme sklenice, které zavíčkujeme dnem vzhůru. Dobrou chuť přeje Katka :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

maruskaji |20. května 2013
Dělávám podobně. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!