Staňte se našimi fanoušky na:

Zavařené ovoce na koláče bez cukru

Autor receptu: jitulka (22 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oprané ovoce narovnáme do sklenic (švestky, třešně, broskve a meruňky vypeckujeme). Do každé sklenice nasypeme špetku soli. Utěrkou otřeme okraje sklenic a zavíčkujeme. Zavařujeme 30 minut při 80 st. C. Takto zavařené ovoce můžeme použít na koláče, do sladkých knedlíků, na poháry, ovocné dorty apod. Do skleniček s ovocem na přípravu pohárů můžeme zavařit několik druhů ovoce dohromady.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jitulka |11. června 2013
vodu nedávám, ovoce si pustí šťávu samo Odpovědět
PetulkaH |7. června 2013
zkusím vyzkoušet Odpovědět
petra.konfrstova |3. června 2013
to je velmi zajímavé!!!dáváte do sklenic nějakou vodu?? Odpovědět
maruskaji |27. května 2013
Vyzkousim. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!