Staňte se našimi fanoušky na:

Zapékané bramborové plátky s Parmazánem

Autor receptu: li33 (108 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |3. července 2013
zajímavé vyzkouším :-) Odpovědět
T3r3z |12. června 2013
Upravte si popis receptu, je to kostrbaté!! Když už to stahujete z anglicky napsané stránky, tak zapojte mozek, ať to nějak vypadá! Viz. věta: Plátky silnější brambor lícem dolů na másle a koření, v předehřáté troubě a pečte po dobu 40 až 45 minut. Odpovědět
Trudka4 |26. května 2013
Jen netuším, kde na plátku brambory je líc. Odpovědět
Konato |13. dubna 2013
Hermelín mám ráda - recept OK Odpovědět
pajunc |7. dubna 2013
to musí být výborné, ukládám Odpovědět
Sofii |7. dubna 2013
Vypadá to lákavě :-) Odpovědět
Anna1960 |5. dubna 2013
to by mi chutnalo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!