Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečený květák dožluta

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • zelená nať
  • dušený, 100 g květák
  • 1 kus vejce
  • 0,3 dl smetana

Pracovní postup:

Na drobné růžičky rozebraný květák osolíme, okořeníme, promícháme se zelenou natí, po zahřátí v troubě zalijeme vejcem rozšlehaným ve smetaně a upečeme do žluta.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!