Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené mleté maso

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Pár kapek oleje rozpalte v pánvi a pak na něm opečte mleté maso, aby se rozpadlo na co nejmenší kousky a zhnědlo. Při opékání maso drťte vařečkou a neustále promíchávejte. Pak maso přendejte do mísy, do pánve přilijte další olej a vhoďte nahrubo nasekanou cibuli. Opékejte dvě až tři minuty doměkka. Vsypte kmín a chilli a po minutě přidejte i maso, rajčata a vývar a přiveďte k varu. Osolte a nechte dvacet minut probublávat.
  2. Mezitím předehřejte troubu na 200 °C Maso přendejte do zapékací mísy, bagetu nakrájejte na plátky, každý potřete česnekem, posypte bylinkami, dejte na maso, pokapejte olejem a pečte deset až dvanáct minut dokřupava.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra22 |28. března 2013
vypadá to moc hezky , určitě vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |15. března 2013
Hezky to vypadá, taky vyzkouším zas něco jiného... Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
pěkné :) zkusím Odpovědět
Jana 9|18. ledna 2014
1+++ Odpovědět
zuzana.urbankova|12. ledna 2014
hmmm :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!