Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené filé v LEČU

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybí filé omyjeme a pokapeme citronovou šťávou a necháme 60 minut na chladném místě. Do vymazané zapékací mísy dáme lečo z cibule, rajčat a paprik a smícháme se smetanou a solí. Odleželé a okapané filé potřeme prolisovaným česnekem smíchaným se solí, obalíme v mouce, opečeme na rozehřátém másle a poklademe na lečo. Obložíme plátky másla a upečeme ve vyhřáté troubě. Podáváme posypané nasekanou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milion|18. února 2014
zdravé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!