Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená vepřová krkovička

Autor receptu: Berounka.Bergie (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme jak jsme zvyklí, osolíme, opepříme a vložíme na předem vymazaný a vysypaný plech. Na toto maso položíme na kolečka, nebo půlměsíčky nakrájenou cibuli. Poté si připravíme marinádu, která se skládá z oleje, sojové omáčky, kečupu, medu, sladké papriky a pepře. Na konec do marinády přilijeme 1/2 dcl vody, pořádně promícháme a polijeme maso. V troubě pečeme přibližně hodinu při 180°. My osobně jsme do marinády přidali ještě domácí loupaná rajčátka a na drobno nakrájenou pažitku, byla tak velice chutná. Jako přílohu jsme zvolili domácky udělané americké brambory a po velice vydatném a sytém obídku se jen zaprášilo. Dobrou chuť!! :o)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!