Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená mlska z brambor

Autor receptu: zdenkai (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očistíme si brambory.Nakrájíme si slaninku, klobásku, cibuli, česnek... ono je vlastně na každém, co si do nich vloží, či jen slaninu s cibulkou a nebo klobásku s česnekem, tvrdý sýr, prostě to, co máme rádi a je po ruce. Brambory si nakrájíme na harmoniku (asi do polovice výšky, ale ne až úplně dospodu, aby se brambor nerozpadl). A vkládáme do něho vše, co jsme si přichystali. Připravíme si tak všechny brambory, naskládáme do pekáče, osolíme, okořeníme a pokapeme olejem. Zakryjeme alobalem a dáme péci asi tak na 200 stupňů 45 minut (záleží od druhu a velikosti). Když si už myslíte, že by mohli být či už podle fantastické vůně, co se šíří bytem, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct na 5 -10 minut...

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |16. dubna 2013
bezva, to se mi líbí, vyzkouším :-) Odpovědět
daja55 |10. dubna 2013
už se na to chystám,že to udělám Odpovědět
Bobina |9. dubna 2013
Tak to je papáníčko ! Mohu potvrdit. Odpovědět
Honza73|6. února 2017
Ukládám Odpovědět
JáRadunka|22. září 2013
ukládám Odpovědět
JáRadunka|22. září 2013
někdy vyzkouším Odpovědět
JáRadunka|22. září 2013
určitě dobré Odpovědět
JáRadunka|22. září 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!