Staňte se našimi fanoušky na:

Žampiony ve žloutkové omáčce

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hlavičky hub sloupneme, nakrájíme na plátky a vložíme je na máslo .Osolíme, pokapeme citronovou šťávou a po 5 minutách dušení zaprášíme moukou, vodu a houby necháme 10 minut dusit. Pak šťávu slijeme, rozšleháme do ní žloutky, přidáme znovu na houby a prohřejeme. Nakonec ozdobíme sekanou petrželku a přidáme kousek čerstvého másla. Podáváme s bramborami nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!