Staňte se našimi fanoušky na:

Žampiony se smetanou a petrželkou

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žampiony pokapeme citronovou šťávou a promícháme, v pánvi rozehřejeme máslo a olej a dáme na ně zesklovatět cibuli. Přidáme žampiony a několik minut opékáme (pánví přitom potřásáme, aby se žampiony nepřipálily. Žampiony osolíme a opepříme, přimícháme smetanu, nasekanou petrželku a zbytek citronové šťávy. Krátce prohřejeme a nakonec ozdobíme lístky petrželky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!