Staňte se našimi fanoušky na:

Žampiónový předkrm

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvé,oprané žampióny nakrájíme na plátky a podusíme,dále nakrájíme na kousky vařené hovězí maso,přidáme jemně usekanou cibulku,hořčici,citrónovou šťávu,špetku pepře a osolíme.Podáváme chladné s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!