Staňte se našimi fanoušky na:

Žampionky plněné česnekovým dipem

Autor receptu: junkie09 (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
34× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Od žampiónů oddělte nožky. Kloboučky dejte na gril "hlavičkou dolů" a pozvolna grilujte přibližně 7 minut. Poté hlavičky vyndejte a vylejte z nich šťávu, kterou žampiony pustily. Hlavičky naplňte připraveným česnekovým dipem z jogurtu a dejte zpět dopéct na gril - na přibližně dalších 7 minut, dokud vám povrch krému nezezlátne. Příprava česnekového dipu: Smetanový jogurt promíchejte s jedním utřeným stroužkem česneku a s jedním vejcem, dále s nahrubo nastoruhaným sýrem a s na kostičky nakrájenou šunkou. Celou směs dále podle chuti osolte, popř. dle vlastní chuti okořeňte. Podávejte za tepla s čerstvou bagetou. Dle libosti můžete žampióny ozdobit petrželkou, bazalkou či jinými čerstvými bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |15. května 2013
Zkusím také, vypadá to lákavě, určitě vyzkouším ;-) Odpovědět
Dessyna |14. května 2013
dobrůtka a hezké foto! Odpovědět
rikabe |13. května 2013
Plněné žampiony já ráda, zajímavá varianta Odpovědět
sari |13. května 2013
mnam mnam Odpovědět
laetti |13. května 2013
manžel bude nadšenej, udělám mu je :-) Odpovědět
eviti |12. května 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
JanaB |12. května 2013
vyzkouším Odpovědět
ka002 |12. května 2013
mňam Odpovědět
A |11. května 2013
náročné na čas Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
super !! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!