Staňte se našimi fanoušky na:

Žampionky plněné česnekovým dipem

Autor receptu: junkie09 (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
34× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Od žampiónů oddělte nožky. Kloboučky dejte na gril "hlavičkou dolů" a pozvolna grilujte přibližně 7 minut. Poté hlavičky vyndejte a vylejte z nich šťávu, kterou žampiony pustily. Hlavičky naplňte připraveným česnekovým dipem z jogurtu a dejte zpět dopéct na gril - na přibližně dalších 7 minut, dokud vám povrch krému nezezlátne. Příprava česnekového dipu: Smetanový jogurt promíchejte s jedním utřeným stroužkem česneku a s jedním vejcem, dále s nahrubo nastoruhaným sýrem a s na kostičky nakrájenou šunkou. Celou směs dále podle chuti osolte, popř. dle vlastní chuti okořeňte. Podávejte za tepla s čerstvou bagetou. Dle libosti můžete žampióny ozdobit petrželkou, bazalkou či jinými čerstvými bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ahasver |24. řijna 2016
určitě výborné Odpovědět
Lucinka34 |14. listopadu 2013
1++ ukládám Odpovědět
Januse |9. července 2013
úžasná kombinace, hned bych ochutnala Odpovědět
Lenny |15. června 2013
lákavé k vyzkoušení Odpovědět
stanicka007 |9. června 2013
mňam, ukládám. Odpovědět
Šuldeska |4. června 2013
Žampiony mám moc ráda. Odpovědět
honzíček |4. června 2013
supr Odpovědět
aknalb |3. června 2013
vypadá to dobře :))) Odpovědět
petra.stefanova.7 |31. května 2013
zajímavý recept, ráda vyzkouším Odpovědět
Anna1960 |30. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!