Staňte se našimi fanoušky na:

Zadělávaný králík

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do vody se solí, pepřem, novým kořením, jalovcem a na tuku osmaženou mrkví, petrželí a celerem, cibulí dáme vařit na kusy rozděleného králíka. Když je měkký, uděláme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z králíka a povaříme na omáčku .Do hotové přidáme pro chuť buď zvlášť dušené houby, nebo uvařený květák, rozdělený na růžičky, petrželku, okořeníme muškátovým květem. Podáváme s těstovinami, s dušenou rýží nebo s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Lenny |19. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!