Staňte se našimi fanoušky na:

Zabíjačková pochoutka

Autor receptu: pskrob (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do zapékací misky rozvrstvíme na 1 polovinu jitrnici, na druhou jelítko a dle potřeby okořeníme. Je možné vrstvit také na sebe dospod jelítko nahoru jitrnici.Tuto směs poklademe kyselím zelím a zapékáme asi 20 minut při teplotě 180 - 200°C. Podáváme s bramborem nebo chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Vlastik |9. prosince 2013
Super, 1* Odpovědět
Márč |26. srpna 2013
Skvělý nápad...:-) Odpovědět
Hanina |26. srpna 2013
dobrý nápad, méně nádobí Odpovědět
sussan |21. srpna 2013
Taky děláme. :) Odpovědět
david.kruml.1 |12. srpna 2013
vždy jsem dělal zelí zvlášť, dobrý nápad, dík za inspiraci. Na podzim se bude hodit Odpovědět
evahu |30. července 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!