Staňte se našimi fanoušky na:

Žabí stehýnka na másle

Autor receptu: RadimP (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Stehýnka omyjeme, osušíme a osolíme. Opečeme je na másle, přidáme na jemno nakrájenou šalotku a necháme zesklovatět. Pak vložíme také na jemno posekaný česnek, orestujeme a podlijeme bílým vínem. Necháme zredukovat a vsypeme petrželku. Promícháme a servírujeme. Vhodná příloha je bageta a dobře vychlazené bílé víno.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ahasver |24. řijna 2016
Možná někdy zkusím. Odpovědět
sussan |13. září 2013
*Jednou snad ochutnám.... ;) Odpovědět
sussan |13. září 2013
Aaaaaaa, to vypadá úžasně! A nečekala jsem, že budou až tak veliký! Jednou snad... ;) Odpovědět
david.kruml.1 |30. května 2013
žabí stehýnka jsem jedl jen jednou v Maďarsku a je to skvělé jídlo. Bohužel u nás se to nedá nikde sehnat, nebo aspoň já jsem na to nikde nenarazil. Odpovědět
sari |18. května 2013
to je luxusní 1* Odpovědět
RadimP |30. dubna 2013
Jsou krásné, ale taky výborné. Vyzkoušej a budeš si olizovat prstíky od máslíčka, bylinek a masíčka. Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
nééééééééééééééééééééééééé, mám žáby ráda živé, jsou krásné! Odpovědět
dajana|4. prosince 2017
Když jsem studovala ve Vsetíně (67-71), navštívily jsme s kamarádkami místní trhy (dnes "Farmářské") a objevily jsme žabí smažená stehýnka. Tenkrát jsme si je koupily víceméně z recese. Přinesly na internát a co myslíte? Všechny jsme koukaly na žabí stehýnka, která sebou podivně škubala. Přemýšlely jsme co s tím. Peníze "fuč" a žába před námi. Dodaly jsme si odvahy a vyzkoušely. A výborné. Myslím, že i tyto na másle budou velmi jedlé. Odpovědět
mila|24. listopadu 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!