Staňte se našimi fanoušky na:

Zabalené masíčko - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájený toastový chléb zvlhčíme vínem, necháme nasáknout a pak střídku vymačkáme. Orestujeme cibuli, přidáme maso, opaprikujeme, okmínujeme, osolíme a opepříme. Z stálého míchání restujeme 15-20 minut. Z masové směsi necháme vyvařit všechnu vodu a necháme vychladnout. Masovou směs promícháme s vejcem, protlakem, bylinkami, česnekem, chlebem, cukrem a hořčicí. Těsto rozdělíme na 2 díly a každý na pomoučeném vále rozválíme na plát. Oba pruhy na středu plátu posypeme strouhankou, na ni nandáme vždy polovinu náplně a zabalíme. Oba kusy přendáme na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme celým kmínem. Pečeme 8 minut na 200°C, pak zmírníme na 180°C a dopečeme ještě asi 17 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!