Staňte se našimi fanoušky na:

Vývar tisíckrát jinak a vždy vynikající

Autor receptu: lucahal (77 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dáme vařit hovězí žebro a kuřecí skelet spolu se zeleninou a necháme dlouho bublat (záleží jak kdo chce mít vývar silný, můžeme to urychlit v tlakovém hrnci). Vše vyjmeme a maso obereme a vrátíme. Dále přidáme těstoviny - např. písmenka a vaříme dál u nás je v oblibě hrášek ten přidáváme až těsně před podáváním. Dále je mou specialitou vejce ala ztracené dáme do vývaru bublajícího a mícháme kolem tak aby se část bílku oddělila ale žloutek zůstal celý a vaříme jen krátce aby zůstal žloutek po rozdělení tekutý. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PF*13 |28. července 2013
dobrota Odpovědět
Januse |27. června 2013
vždy výborný Odpovědět
Peťa:-) |24. června 2013
chutná Odpovědět
Lenny |18. června 2013
mám ráda Odpovědět
Šuldeska |17. června 2013
Výborné. Odpovědět
PF*13 |11. června 2013
uloženo Odpovědět
dagmar.vrbicka |10. června 2013
dobrotka Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
Vladenka |9. června 2013
dobrý vývar je veliké umění Odpovědět
kulkas|9. června 2013
1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!