Staňte se našimi fanoušky na:

Výborný perník z kofoly

Autor receptu: petra.konfrstova (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
79× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny promícháme, nakonec přilijeme kofolu a znovu promícháme. Vylijeme na vymazaný, vysypaný plech a pečeme 20-30 minut při 180 stupních. Po vychladnutí můžeme polít čokoládovou polevou, nebo namazat marmeládou a posypat kokosem.U nás je nejoblíbenější ušlehaná pařížská šlehačka se ztužovačem a nastrouhaná čokoláda. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |28. května 2013
miuka chuť je zajímavá, ale myslím, že by to nikdo nepoznal:-)))) Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Dávám jedničku s hvězdičkou ;-) Odpovědět
miuka |14. května 2013
a chutná to po kofole? :-) Odpovědět
Semyaza |14. května 2013
bomba Odpovědět
laetti |14. května 2013
hustýýýý, vyzkouším :-) Odpovědět
PetaDomca |14. května 2013
:-) zajímavé Odpovědět
mamina1985 |14. května 2013
také by mě nenapadlo péct z kofoly Odpovědět
Vlasta78 |11. května 2013
zajímavé,to by mě nenapadlo Odpovědět
Linda |10. května 2013
zkusím Odpovědět
lucie.l.farova |10. května 2013
neznám..vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!