Staňte se našimi fanoušky na:

Výborný perník z kofoly

Autor receptu: petra.konfrstova (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
79× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny promícháme, nakonec přilijeme kofolu a znovu promícháme. Vylijeme na vymazaný, vysypaný plech a pečeme 20-30 minut při 180 stupních. Po vychladnutí můžeme polít čokoládovou polevou, nebo namazat marmeládou a posypat kokosem.U nás je nejoblíbenější ušlehaná pařížská šlehačka se ztužovačem a nastrouhaná čokoláda. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |26. listopadu 2013
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
Hanina |19. srpna 2013
Tak co? Už to někdo vyzkoušel? Ukládám a chystám se upéct. Odpovědět
Lucie Dubská |4. srpna 2013
zauímavé!! Odpovědět
boskovčák |4. srpna 2013
zkusím Odpovědět
petra.konfrstova |19. června 2013
Lenny nezkoušela jsem, jen z kofoly, podle receptu:-)) Odpovědět
Bohu |17. června 2013
vyzkouším Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
planeta |6. června 2013
ukládám , to jsem tedy ještě neslyšela, musím vyzkoušet, díky za inspiraci, já přidávám do perníku i ořechy, rozinky, marmeládu, kokos Odpovědět
Lenny |6. června 2013
nezkoušeli jste někdo i jej péct z coly? Odpovědět
Márč |5. června 2013
Nooo, to zní skvěle, vyzkouším...:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!