Staňte se našimi fanoušky na:

Výborný chlebík bez práce

Autor receptu: Maybay (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Chléb kyne 8 - 12 hodin, nejlepší je zadělat ho večer a ráno upéct. Do mísy dáme mouku, droždí, sůl, kmín a přilijeme vodu. Zpracujeme těsto a dáme kynout na teplé místo. Po 8-12 hodinách těsto vložíme do zapékací mísy, kterou jsme si vyložili pečícím papírem, můžeme posypat semínky, hrubozrnou solí nebo do těsta přidat česnek, bylinky, cibuli... Přiklopíme a pečeme 30 minut ve vyhřáté troubě na 230 stupňů. Odklopíme a pečeme dalších 15 minut. Je výborný.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |6. ledna 2014
chleba pečeme již řadu let,takže zkusím i tento Odpovědět
lubela |22. řijna 2013
dělám ho úplně stejně, jen vody dám 1 hrníček a 1/2 hrníčku podmáslí, je výborný Odpovědět
BarusatkoG |17. řijna 2013
1* Odpovědět
Jirinaja |14. řijna 2013
zkusím Odpovědět
pajunc |12. řijna 2013
super, děkuji za recept :-) Odpovědět
milmach |8. řijna 2013
dobré Odpovědět
K.Vladka|29. řijna 2016
zkusím Odpovědět
Vltava|12. řijna 2013
bez práce ;) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!