Staňte se našimi fanoušky na:

Výborné domácí chipsy

Autor receptu: Tryskobára (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ingredience v postupu

Pracovní postup:

Brambory oloupeme, nakrájíme na tenké plátky (asi 2 mm) a dáme do mísy s vodou, kterou následně dáme asi na 20 - 30 minut do lednice, aby se odškrobily. Na vyšší pánev (nebo do hrnce) dáme větší vrstvu oleje. Zatím bramborové plátky osušíme a opatrně vložíme do rozpáleného oleje. Když jsou brambůrky zlatavé a křupavé, opatrně pomocí kovového cedníku vyndáváme. Necháme oschnout na ubrousku, prosolíme a konzumujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |1. února 2014
dělám taky,jsou dobré Odpovědět
lucie.l.farova |17. září 2013
jsou super:-) Odpovědět
jana.h |17. září 2013
taky dělávám Odpovědět
piskotka |12. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!