Staňte se našimi fanoušky na:

Výborná vepřová játra

Autor receptu: Hanka007 (16 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kousky jater opepřím a zprudka orestuji na oleji. Játra vyndám. Na pánev dám plátky česneku a orestuji. Nerestuji dlouho, aby česnek nezhnědl a nezhořkl. Poté přidám worchestrovou omáčku a kečup, promíchám. Vrátím zpět dodělat játra a osolím. Jako příloha může být rýže, ale i hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |12. března 2015
vyzkouším Odpovědět
Bagorz |21. září 2013
OK,akorát bych dal misto kečupu malí protlak.Ono v kečupu nejsou skoro žádné rajčata. Odpovědět
Michele |22. června 2013
Moc dobré! :-) Odpovědět
honzíček |27. května 2013
mnam Odpovědět
Hrabča |22. května 2013
Játra máme rádi na jakýkoli způsob. Odpovědět
Januse |30. dubna 2013
výborné Odpovědět
petr.helman.5|26. května 2013
Musím zkusit Odpovědět
kulkas|22. května 2013
určitě dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!