Staňte se našimi fanoušky na:

Vločkový štrúdl

Autor receptu: Jana Konečná (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vločky smícháme s jogurtem a medem. Vytvořili jsme si těsto, které rozdělíme na čtyři díly. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Smícháme je s nasekanými ořechy a skořicí. Dva díly těsta rozprostřeme na plechu – každý díl bude tvořit jeden obdélník a bude to základ štrůdlu. Na takto připravené pásy těsta rozdělíme jablečnou směs a tu ještě schováme pod zbylé těsto. Pečeme 30 minut na 200 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!