Staňte se našimi fanoušky na:

Vločková očička - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do misky dáme pohankové vločky, přidáme vodu, a necháme do druhého dne aby změkly. Pak je povaříme asi 5 minut, osladíme medem a přidáme skořici. Odstavíme a necháme vychladnout. Přidáme do nich nakrájené oříšky a papáju, případně dosladíme a dokořeníme skořicí. Lžící vykrájíme hromádky a pečeme asi 40 minut na 180°C. Ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu a vychladlé sušenky polijeme. ... Místo oříšků můžeme dát mandle. ... Místo papáji můžeme dát brusinky nebo jiné kandované ovoce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!