Staňte se našimi fanoušky na:

Vlašimský řízek

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček bez kosti a kůže umeleme, osolíme, přidáme strouhaný sýr, vejce, zalijeme mlékem a zamícháme. Směs vložíme do mísy a necháme několik hodin v chladničce. Poté lžící nabereme porci, na pomoučeném nebo strouhankou posypaném prkénku zloštíme na tvar řízku a obalíme v hladké mouce nebo strouhance (jak kdo má rád) U nás obalujeme ve strouhance a moje maminka v mouce. Smažíme pomalu, aby se maso dobře propeklo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |15. května 2013
Tohle dělávala moje babička.....to byly časy... Odpovědět
Anna1960 |15. května 2013
dobrota Odpovědět
Vlasta78 |15. května 2013
dobrý recept Odpovědět
lucie.s.kopecka |14. května 2013
ano bůček i kůže z toho bůčku umeleme (ale nemusíte dávat ty kůže - nebo je můžete krátce povařit) je to moc dobré (manželovo velice oblíbené jídlo) Odpovědět
pajunc |14. května 2013
je tam psané "bůček BEZ kosti a kůže umeleme" :-) Odpovědět
Barficka |14. května 2013
omlouvám se, ale první věta mě naprosto odradila. Bůček a kůže umeleme? Odpovědět
A |14. května 2013
bůček je zdravý Odpovědět
petra.konfrstova |14. května 2013
to by chutnalo mému manželovi:-))) Odpovědět
eviti |14. května 2013
super recept Odpovědět
Januse |14. května 2013
výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!