Staňte se našimi fanoušky na:

Višně v griotce

Autor receptu: vera.sucha.50 (149 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zralé višně opláchneme, osušíme a zbavíme pecek. Nasypeme je do sklenic, zalijeme griotkou tak, aby byly ponořené a zavíčkujeme. Je to dobrota, třeba na zmrzlinu, do pohárů, nebo jen tak.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peťa:-) |7. června 2013
určitě je to dobrota, ale problém spíš bude sehnat nečervivé zralé višně; "maso" v griotce se mi totiž dost příčí -) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!