Staňte se našimi fanoušky na:

Vinní šneci s bramborem

Autor receptu: Proxi (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme, propláchneme a nakrájíme na kostičky. Zalijeme studenou vodou, osolíme a dáme vařit (od bodu varu vaříme asi 20 minut). Mezitím si klobásu- pokud je vcelku - rozdělíme na 4 stejně dlouhé části, každou z nich zatočíme do kolečka a zašpejlujeme. Obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s uvařenými brambory a hořčicí - špejli před konzumací vyjmeme. Vypadá to hezky a chutná skvěle :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!