Staňte se našimi fanoušky na:

Vinná klobása s petrželí

Autor receptu: honzíček (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Klobásu upevníme špejlí,aby se nerozevírala,osolíme,lehce obalíme v mouce a na rozpáleném tuku na pánvi po obou stranách dočervena opečeme.Do vypečeného tuku dáme trochu mouky,osmažíme,zalijeme vodou a povaříme.Do hotové omáčky přidáme sekanou petržel a přelijeme na klobásu.Podáváme s bramborem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!