Staňte se našimi fanoušky na:

Vídeňský bramborový salát s matjesy

Autor receptu: Maru2 (57 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Brambory uvařte doměkka a sceďte. Jakmile trochu zchladnou, aby už šly vzít do ruky, oloupejte je. Nakrájejte je na silnější plátky a dejte do mísy. Přidejte matjesy nakrájené na špalíky, fazole, kapary, jablka, cibuli a okurky. Zlehka promíchejte. V malé misce prošlehejte zakysanou smetanu, majonézy, dijonskou hořčici, jablečný ocet, strouhaný křen, sardelovou pastu a podle chuti osolte a opepřete. Připravenou zálivku promíchejte s ještě teplým bramborovým salátem a nechte 30 odležet. Podávejte ozdobené přepůlenými vejci natvrdo a koprem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |31. ledna 2017
1***- Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!