Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový řízek se žampióny

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z masa nakrájíme řízky,naklepeme je,osolíme,opepříme a opečeme na rozehřátém sádle z obou stran.Žampóny nakrájíme na menší půlky a opečeme na sádle po řízkách.Podlijeme trochu masovýmvývarem a krátce podusíme.z vajec mouky a ze soli upečeme na rozehřátém tuku omeletky,na ně položíme řízky a žampióny.Podáváme s bramborovými hranolkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zůz |10. května 2013
Celkem i rychlé Odpovědět
tamata |10. května 2013
mňam! :) Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
zkusím Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
dobrota Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
SUPER Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!