Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový pekáček

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, zprudka opečeme na oleji a odložíme stranou. Do pánve přidáme kousek másla, krátce opečeme nakrájený pórek a osolíme ho. Pekáček vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, na dno rozložíme opečený pórek, na pórek dáme maso, následuje vrstva žampiónových plátků a vrstva plátků rajčat. Vše osolíme a opepříme. Pekáček zalijeme smetanou a posypeme sýrem. Dáme péci na 200°, pečeme zpočátku zakryté a asi po 30-40 minutách odkryjeme a dopečeme. Maso má být měkké a sýr zlatavý.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šupina73|25. května 2013
to bude určitě dobrota,ukládám:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!