Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový guláš

Autor receptu: jana.h (77 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky. Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zasypeme paprikou, mírně orestujeme, přidáme maso a krátce osmažíme .Podlijeme vývarem, přidáme, kmín, česnek, chilli a pod pokličkou mírně dusíme do změknutí masa. Během dušení podléváme vývarem. Po změknutí masa, podle toho kolik chceme mít omáčky přilijeme vývar, přidáme rajčatový protlak, uvedeme do varu a krátce povaříme. Zahustíme moukou, kterou jsme rozmíchali v trošce vody a ještě chvilku provaříme. Dosolíme a dochutíme. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

renda9 |3. června 2013
dobrota Odpovědět
zuzi |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
katy9 |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
aB |22. dubna 2013
dobrý gulášek Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!