Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový guláš recept

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné, prorostlé vepřové maso nakrájíme na kousky. V rozpáleném sádle osmažíme do světležluta nakrájenou cibuli, pak k ní přidáme ocet, papriku, nakrájené maso, kmín a sůl a za občasného podlévání vývarem maso udusíme do poloměkka. Cca 1/2 hodiny. Potom šťávu necháme zčásti vysmahnout a zbylou šťávu s tukem zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vývarem, přidáme oloupané, na větší kousky nakrájené brambory a dohromady s masem dodusíme do měkka. Nakonec přilijeme kyselou smetanu, krátce povaříme a obarvíme paprikou, rozpuštěnou v nahřátém másle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |7. února 2013
Přidávám foto guláše, kde jsem přidala i kapary. Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
mňam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!