Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový biskup

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ocásky přesekneme na menší kousky,omyjeme,nasolíme,nakmínujeme a vložíme do pekáče.Cibuli,česnek nakrájíme na jemno a nasypeme na maso.Zalijeme černým pivem,osolíme,opepříme,přidáme špetku zázvoru a bobkové listy.Vložíme do trouby a pečeme při 140 stupních po dobu 2-2,5 hodyny.Ke konci pečení zvýšíme teplotu na 200 stupňů a dopečeme.Upečené maso přendáme do misky.Výpek přelijeme na pánev,přidáme majoránku a povaříme zhruba 5 minut,poté propasírujeme.Pečené maso na talíři přelijeme mariánkovou šťávou. Podáváme s bramborovými knedlíky,brambory s kyselým zelím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |10. září 2013
tak to je velká paráda, přesně podle mojí chuti Odpovědět
allys89 |9. září 2013
nic pro mě :))) Odpovědět
milmach |9. září 2013
dobré Odpovědět
pes |8. září 2013
to bych si dal Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!