Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové varšavské kotlety

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vepřové kotlety na okrajích nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, po jedné straně pomoučíme a na pánvi na rozpáleném tuku opečeme nejprve na pomoučené straně asi 4 minuty.Upečené kotlety přendáme do jiné nádoby a vložíme do trouby.Ze šťávy sebereme tuk, připečenou šťávu rozpustíme vývarem, osolíme, krátce povaříme a scedíme.Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a na másle opečeme.Kotlety dáme na prohřátou mísu a na každou kotletu položíme jablko naplněné brusinkovým kompotem a přelijeme šťávou. Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!