Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové s celerem a zelím

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky.Pak ho promícháme se solí, pepřem, škrobovou moučkou a vínem.Očištěné zelí a celer nakrájíme na tenké nudličky a spaříme vařící vodou.Rozpálíme na pánvi sádlo a dáme do něj orestovat maso.Asi po 3 minutách přidáme zelí a celer, přisypeme zázvor a na plátky nakrájený česnek.Promícháme, podle potřeby přidáme vodu a zakapeme sójovou omáčkou.Maso dusíme doměkka asi 20 minut.Podle chuti dosolíme.Potom ozdobíme pažitkou nebo petrželkou. Podáváme s dušenou rýží, případně s rohlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!