Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové ragú na smetaně

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kousky a osmažíme společně s jemně nakrájenou cibulí a lžičkou papriky. Podlijeme a dusíme, až je téměř měkké, Vmícháme protlak, smetanu i s moukou. Provaříme, přidáme hrášek a kousíčky okurky. Osolíme, podle chuti maličko přisladíme a povaříme ještě 3 min. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |8. listopadu 2014
zkusím 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!