Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové plátky s fazolkami a křenem

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa mírně naklepeme, osolíme a opepříme a na rozehřátém oleji z obou stran opečeme. Skoro měkké plátky masa vyjmeme, do výpeku přidáme lžíci másla, vsypeme mouku, promícháme, přilijeme trochu vodu, přidáme scezené fazolky, kečup, česnek utřený s troškou soli a krátce podusíme. Do omáčky vrátíme maso, přiklopíme a ještě chvilku necháme pod pokličkou podusit. Podle potřeby dolijeme trochu vody. Porce na talířích posypeme strouhaným křenem. Jako příloha se nejlépe hodí rýže nebo různě upravené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

blanca.mysicka |13. července 2013
uloženo :-) Odpovědět
daramacho |13. července 2013
dobré Odpovědět
martinnatr |13. července 2013
uložím Odpovědět
Lenny |12. července 2013
vypadá to moooc dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!