Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové na pivu

Autor receptu: kubajz (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle opečeme nakrájenou cibuli a maso nakrájené na kostky. Osolíme, opepříme, okmínujeme a dáme několik kuliček nového koření. Maso dusíme do poloměkka za občasného podlévání pivem. Pak zahustíme štˇávu nastrouhaným chlebem a povaříme až do změknutí masa. Servírujeme s bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |27. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
supr Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!