Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové medailonky dušené a pečené

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z kýty nebo panenky nakrájíme medailonky tak, aby jich bylo na 6 porcí.Utřeme česnek se solí, přidáme ostatní suroviny a uděláme marinádu.Vložíme do ní maso a necháme 2 hodiny odležet.Potom maso v marinádě asi 40 minut dusíme.Pak je vyjmeme, necháme oschnout a dohněda na rozpáleném oleji opečeme. Podáváme se scezenou marinádou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!