Staňte se našimi fanoušky na:

VEPŘOVÉ MASO S KLOBÁSKOU NA SMETANĚ

Autor receptu: Lenny (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle či oleji dozlatova zpěníme cibulku,přidáme očištěné na kousky nakrájené maso a při stálém míchání necháme maso zatáhnout a trochu pustit šťávu,mezitím přidáme sůl,pepř,kmín,papriku,grilovací koření a když maso pustí šťávu přidáme vodu a nakrájenou klobásu,na proužky nakrájenou papriku a dále dusíme.Vařící vodu doléváme,když nám v hrnci ubude a tolik,kolik chceme omáčky či šťávy.Přidáme ještě trochu majoránky a zahustíme smetanou smíchanou s troškou solamylu. Chvíli necháme převařit a vypneme.Někdy dávám smetanu,někdy šlehačku podle toho co mám doma a někdy zahustím moukou jindy solamylem.Kořeníme tolik,jak máme rádi a podle váhy masa a velikosti hrnce. Jako přílohu podávám s těstovinami. PŘEJI DOBROU CHUŤ !!!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |24. dubna 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!