Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso na zelené paprice a rajčatech

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

maso nakrájíme na řízky,naklepeme,osolíme,opepříme a opečeme na rozehřátém sádle z obou stran.Poloměkké maso vyndáme a nakrájíme na kostky.Na sádle po opečení osmahneme drobně nakrájenou cibuli,přidáme nakrájené zelené papriky bez jadérek,opečeme,podlijeme,vložíme zpět nakrájené maso a podusíme 20 minut.Potom přidáme rajčata nakrájené na osminky,kečup a oregano,promícháme a přiklopené udusíme do měkka.Během dušení podle potřeby podléváme vývarem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!