Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso na víně

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na nudličky a opečeme do zlatova. Osolíme, opepříme, posypeme paprikou, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Vysmahnutou šťávu zaprášíme moukou, opečeme, zalijeme masovým vývarem a povaříme. Dochutíme kečupem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lenka.drcmankova |18. listopadu 2013
Zkusím Odpovědět
petrapo |2. listopadu 2013
vyzkouším, ale asi opět bez toho vína - vždycky mi to úplně zkazí chuť. raději si ho naliju k tomu jídlu ;) Odpovědět
Šuldeska |26. řijna 2013
Prima recept. Odpovědět
Kuchař3|14. listopadu 2013
já to víno můžu i do masa Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!