Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kotlety se žampióny

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Omyté vepřové kotlety naklepeme,osolíme na jedné straně,posypeme hladkou moukou a na rozpáleném oleji po obou stranách opečeme.Než maso změkne udusíme na másle na plátky nakrájené žampióny,okmínujeme a mírně opepříme.Nakonec zahustíme vejci.na talíři ppoklademe houbovou smes na maso.Pokapeme kečupem a zdobíme listy salátu.Podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!