Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová panenka Wellington

Autor receptu: xxPPxx (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou panenku očistíme, nasolíme, napepříme a zprudka opečeme na rozpálené pánvi ze všech stran. Po vychladnutí potřeme horčicí, omotáme do plátků anglické slaniny a pevně zabalíme do rozváleného listového těsta. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v troubě vyhřáté na 180stupnů cca 20minut. Před porcováním necháme maso chvíli odpočinout, aby neztratilo šťávu. Podáváme s listovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |23. února 2014
super Odpovědět
Michele |30. řijna 2013
ukládám, vypadá to zajímavě :) Odpovědět
PetulkaH |16. června 2013
mnamka Odpovědět
Lenny |16. června 2013
ukládám,recept se může hodit Odpovědět
zuzi |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
AdyDari |23. května 2013
krása! zkusím moooc ráda! Odpovědět
Anna1960 |15. května 2013
uloženo Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
A |11. května 2013
dobré Odpovědět
zajdixs |9. května 2013
vypadá to nádherně:) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!