Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová panenka s fazolkami a sýrovou omáčkou

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Panenku pokrájejte na medailonky, osolte a opepřete. Na rozpálené pánvi nechte maso ze všech stran zatáhnout a na mírném ohni dopečte. Fazolové lusky spařte a pak orestujte na másle. Ve smetaně nechte rozpustit směs sýrů na krájené na malé kostičky a můžete přidat trochu vývaru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!