Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra jako minutka

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na plátky, obalíme ve škrobu a rychle opečeme po každé straně asi 3 minuty na sádle. Opečené kousky dáme do teplé mísy, sádlo slijeme a přidáme máslo a trochu mouky, osmahneme, podlijeme nejlépe - máme-li trochou vývaru - či vřelé vody. Lehce zahustíme. Okořeníme a osolíme dle toho, zda jídlo jedí i malé děti. Na talíři ozdobíme zeleninou, okurkou, rajčetem, cibulkou, salátem, či pálivými paprikami. Toto jídlo se dá upravit i na talíři, takže je mohou děti i dospělí. Příloha bramborová kaše nebo jen zeleninová obloha.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |26. ledna 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!