Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřenky z mletého masa

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žemli nakrájíme na plátky, zvlhčíme mlékem, necháme prosáknout a pak rozmělníme. Přidáme mleté maso, pepř, papriku, sůl a dobře rozmícháme. Ze směsi uděláme malé placičky, potřeme je olejem a vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem. Pečeme 2-3 minuty, pak je obrátíme, opět potřeme olejem a pečeme tutéž dobu. V kontaktním grilu pečeme vepřenky při vysokém záhřevu asi 2-2 1/2 minuty. Vepřenky potřeme hořčicí, poklademe drobně nakrájenou cibuli a podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!