Staňte se našimi fanoušky na:

Vepové ve sladkokyselé omáčce

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V misce rozšleháme vejce, přidáme mouku, škrobovou moučku, sůl, pepř a lžičku oleje a utvoříme těstíčko, do kterého vmícháme maso nakrájené na tenké plátečky. Necháme ho chvilku odležet v chladu a pak usmažíme ho na rozehřátém oleji dozlatova. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno, přihodíme rozdrcený česnek a trochu zázvoru, zalijeme vývarem, přidáme cukr a sojovou omáčku. Povaříme, zahustíme m škrobem rozmíchaným v trošce vody. Na talíři pokapeme omáčkou smažené kousky masa. Podáváme nejlépe s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |30. dubna 2013
A teď mi ještě nejdou poslat komentáře a pak jdou zase dvojitě??? Odpovědět
Sofii |30. dubna 2013
No právě, taky jsem zjistila, že názvy receptů se opravit nedají. Odpovědět
Sofii |30. dubna 2013
No právě, taky jsem zjistila, že názvy receptů se opravit nedají. Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Jééé a můj problém, překlep (neopravitelný - v nadpisu), teď koukám pořádně, taky se mi to stalo, vypadlo mi písmenko, opravit to nejde. Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
janaskubal |20. dubna 2013
Děkuji. Odpovědět
Sofii |20. dubna 2013
Myslím, že to můžeš zkusit, ten Solamyl se nemusí provařovat, tu mouku budeš muset vařit déle. A tohle je spíš taková minutka. Odpovědět
janaskubal |20. dubna 2013
Lze použít i mouku na zahuštění? Asi nebude tak jemná, viď? Odpovědět
any20 |1. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!